Nu lanserar vi – Utmaningar

Nu släpps Mindfullys nya utmaningsfunktion. Kom igång med din meditation tillsammans med andra, bjud in vänner och följ dina framsteg. Först ut är utmaningen – Uppskattning.

Måndagen den 16 september fram till onsdagen den 25 september pågår vår första utmaning i vår nya funktion – Uppskattning. Under 10 dagar bjuds du in till att skapa en regelbunden meditationsvana. Där du även får lära dig grunderna i meditation. Grunderna är a och o, och de bygger på att vi lär oss att ha rätt inställning till vår upplevelse. En av grunderna i meditation handlar om att uppskatta när vi är närvarande och medvetna. Istället för att bli besviken när vi insett att vi inte varit det. Det handlar även om att träna sinnet att vända sig mot det som redan är skönt, behagligt och fridfullt. Istället för att fastna i oro, obehag och rädsla. Grunden i meditation är att uppskatta livet mer och det är precis det vi ska öva på i den här utmaningen. 

De flesta som mediterar tycker inte att det är svårt att meditera, utan att det är utmanande att få till vanan. Därför har vi byggt en utmaningsfunktion för att peppa, och hjälpa till att få till en regelbunden meditationspraktik. I utmaningsfunktionen kan du följa dina framsteg, ta del av en ny meditation varje dag (under en utmaning), få dagliga inspirationsmejl, bjuda in vänner samt se och inspireras av alla andra som deltar.

Tar dig till appen om du har den installerad och läser detta i mobilen.

Meditation på svenska

4.7
4.8
4.6

Utvalda artiklar

  • Non violent communication

    Självmedkänsla (Mindful Self Compassion)

    Självmedkänsla handlar om att möta sig själv på samma sätt som man skulle möta en vän i svårigheter. Det innebär medveten närvaro för att se och acceptera vad som händer i nuet, att känna sig som en del av en större mänsklig gemenskap och att behandla sig själv med vänlighet och omtanke.

  • Sofia Kingstedt von Corswant

    Intervju med Sofia Kingstedt von Corswant

    Sofia Kingstedt von Corswant driver Meya Minds som utbildar barn och ungdomar i verktyg för mental hälsa tillsammans med Moa Turander. Hon har även tagit fram två serier i Mindfully: Meditation för barn och Meditation för ungdomar. Här får vi lära känna Sofia lite närmare och ta del av hennes tips för att leva ett…

  • Guided meditation app Mindfully

    Nyhet – Utmaningar

    Nu släpps Mindfullys nya utmaningsfunktion. Kom igång med din meditation tillsammans med andra, bjud in vänner och följ dina framsteg.