Ny serie – De inre årstiderna

De inre årstiderna är en serie riktad till kvinnor för att hjälpa dig att få kontakt. Kontakt till dig själv, kontakt till din menscykel, kontakt till ditt liv i det stora och i det lilla.

De inre årstiderna är en serie med meditationer och andningsövningar riktad till kvinnor för att hjälpa dig att få kontakt till hela dig. Serien guidas av Sheila Arnell som hjälper dig att förstå din hormonella hälsa, menscykelns cykliska varande och hur du kan surfa din cykel. 

Olika delar av menscykeln känns på olika sätt. Ditt mående förändras i takt med dina hormoner, så därför kan det vara klokt att låta den praktik du gör vara föränderlig. Serien bjuder in till en cyklisk förståelse av livet, meditation och andning som helhet. Kanske hittar du djupare in i det feminina, din kropp och medveten närvaro. 

Sagt från serien:

Att leva i synk med sin menscykel handlar om att skapa välmående, balans och harmoni i alla delar av menscykeln. Så att man får ut mer av varje inre årstid genom att leva mer med sin naturliga biologi.

”Nothing blooms all year around, why should you?”

Tar dig till appen om du har den installerad och läser detta i mobilen.

Meditation på svenska

4.7
4.8
4.6

Utvalda artiklar

  • Non violent communication

    Självmedkänsla (Mindful Self Compassion)

    Självmedkänsla handlar om att möta sig själv på samma sätt som man skulle möta en vän i svårigheter. Det innebär medveten närvaro för att se och acceptera vad som händer i nuet, att känna sig som en del av en större mänsklig gemenskap och att behandla sig själv med vänlighet och omtanke.

  • Sofia Kingstedt von Corswant

    Intervju med Sofia Kingstedt von Corswant

    Sofia Kingstedt von Corswant driver Meya Minds som utbildar barn och ungdomar i verktyg för mental hälsa tillsammans med Moa Turander. Hon har även tagit fram två serier i Mindfully: Meditation för barn och Meditation för ungdomar. Här får vi lära känna Sofia lite närmare och ta del av hennes tips för att leva ett…

  • Guided meditation app Mindfully

    Nyhet – Utmaningar

    Nu släpps Mindfullys nya utmaningsfunktion. Kom igång med din meditation tillsammans med andra, bjud in vänner och följ dina framsteg.